Programma’s – machtigleven

Waanzinnig Werk Formule © is een bewezen, stap-voor-stap proces dat je precies laat zien hoe je erachter komt welk werk helemaal bij jou past en hoe je dat werk kunt bemachtigen, tot in detail. Het neemt je mee in de exacte stappen die je moet zetten om te kunnen gaan doen waar je van houdt en hoe je daar een goed salaris mee kunt gaan verdienen. Je wordt begeleid naar het leven van je dromen.

Als je meer wilt weten over hoe de Waanzinnig Werk Formule © werkt, klik dan op de onderstaande knop om je aan te melden voor mijn GRATIS Waanzinnig Werk Workshop.

Ik weet hoe lastig het kan zijn om écht even de tijd te nemen om aan vraagstukken te werken die belangrijk voor je zijn. Terwijl je weet dat je hier prioriteit aan zou moeten geven, lukt het je dan misschien toch niet. En dat kan alles te maken hebben met de dagelijkse praktijk waar je mee te maken hebt.

Daarom vindt dit programma niet plaats in jouw dagelijkse omgeving. Nee, in plaats daarvan haal ik je naar een bijzondere locatie in Spanje om je alle rust en ruimte te geven voor het beste resultaat.

De Waanzinnig Werk VIP-Training is een vijfdaags programma met maximaal 5 deelnemers, waarin je jezelf herontdekt, perspectief vindt en vanuit je volledige potentieel nieuwe keuzes maakt.

Deze VIP-Training is voor jou, als je serieus aan de slag wilt gaan met het vinden van de passie waar jij je werk van zou willen maken. Na de training heb je een bijbehorend actieplan om jouw droom te realiseren.

HOE JE MET 5 ANTWOORDEN BEPAALT

WELK WERK HELEMAALBIJ JOU PAST

HOE JE MET 5 ANTWOORDEN BEPAALT WELK WERK HELEMAAL BIJ JOU PAST