angle-double-right

Waanzinnig Werk VIP-Training


De tijd, rust en middelen om te achterhalen welk werk helemaal bij jou past! 

Vind de plek waar je al je talenten en drijfveren tot uiting kunt brengen om volledig tot je recht te komen.

Je bent volledig beschermd door de 100% Tevredenheid Garantie.

Gezien op

Gebaseerd op de Waanzinnig Werk Formule©...

Ontwikkel je in de richting die het beste bij jou past. In de training combineren wij kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke groei met het achterhalen van welk werk helemaal bij jou past. Deze complete aanpak zorgt voor een duurzaam resultaat, waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

  • 5 Dagen in Polopos in Zuid Spanje, om in alle rust tot het beste resultaat te komen.
  • check
    Testen, oefeningen en coaching: achterhaal voor eens en altijd welk werk helemaal bij jou past.
  • check
    Motivatie vinden en een concreet plan ontwikkelen met handigheden die altijd werken om jouw droomwerk te realiseren.

Ben je niet (meer) tevreden met het werk dat je doet?

  • Wil je nooit meer leeglopen op je werk?
  • Wil je weten met welk werk je helemaal tot je recht komt?
  • Wil je weten welke richting helemaal bij je past?

Een algemeen loopbaanadvies kan je hier niet bij helpen

Algemeen loopbaanadvies mist de volledige verdieping in jou als uniek persoon. Mag ik je helpen?

Wie is Christiaan Akkermans?

Ik ben ondernemer, trainer, coach en de ontwikkelaar van de Waanzinnig Werk Formule ©... het is een model dat zich ruimschoots heeft bewezen. 

De impact is enorm groot... We werken circa 65.000 uur in ons leven en veel mensen doen werk dat zij niet leuk vinden. Daardoor lopen zij achter op de mensen die wel hun leven vormgeven naar hoe zij werkelijk willen. Ik help hen te achterhalen wat wél waanzinnig goed bij hen past en ik wapen hen voor elk sollicitatiegesprek of voor het opbouwen van een bloeiend bedrijf.

Start training: 16 oktober 2020

5 aaneengesloten dagen, 5 deelnemers per groep

Je bent volledig beschermd door de 100% Tevredenheid Garantie.

6 redenen

waarom deze VIP-Training uniek is en werkt

1

Polopos in Zuid-Spanje zorgt voor een magische ervaring:

Het is lastig om écht even de tijd te nemen om aan de vraagstukken te werken die werkelijk belangrijk zijn. Terwijl je weet dat je hier prioriteit aan zou moeten geven, lukt het je dan misschien toch niet. En dat heeft alles te maken met de dagelijkse praktijk waar je mee te maken hebt. Daarom vindt dit programma niet plaats in jouw dagelijkse omgeving.

2

Je hebt alle rust en ruimte om tot het beste resultaat te komen: 

Als jij je geest tot rust brengt, dan ontstaat er namelijk helderheid en vanuit die helderheid krijg je inzicht. Door dat inzicht nemen angst en onzekerheid af en ontstaat er vertrouwen. Daardoor kun je bewuste keuzes maken. Het werken aan jouw vraagstukken in een totaal andere omgeving doet wonderen. Het is pure magie! Dat moet je ervaren.

3

In het programma staat verbinding met jezelf centraal: 

Lopen in de natuur maakt het makkelijker om die connectie te maken, dus ook dat gaan we doen. Al na enkele uren in de prachtige omgeving, merk je dat gedachten over werk en ‘wat er nog moet’ naar de achtergrond verdwijnen.

4

Interactie of stilte:

Je kunt met gelijkgestemden in de groep praten (maximaal 4 andere deelnemers) of je kunt juist de stilte opzoeken.

5

Professionele coaching:

Je krijgt professionele coaching aangereikt als je daar gebruik van wilt maken - zoveel als je wilt, in balans met de andere deelnemers.

6

Krachtige oefeningen:

Gedurende de dag werken we met oefeningen waarmee je tot de essentie van je persoonlijkheid komt. Je krijgt inzicht in jezelf en in wat helemaal bij je past.

Met de Waanzinnig Werk VIP-Training ontwikkel je jezelf in de richting die bij jou past.

Je leert alles over de Waanzinnig Werk Formule© waarmee je jouw persoonlijke niche identificeert. Ik heb dit model ontwikkeld, zodat je precies te weten komt welk werk duurzaam bij jou past en waarom. Tijdens de training help ik je stap voor stap naar een nieuw perspectief, motivatie en een plan.

Start training:

16 oktober 2020

Je bent volledig beschermd door de 100% Tevredenheid Garantie.

Waanzinnig Werk Formule©
wat je beantwoord krijgt

1

Wat is jouw karaktersterkte?

Het gaat hierbij om de vraag wat de positieve kernkenmerken van jouw persoonlijkheid zijn die raakvlakken hebben met moraliteit.

2

Waar ligt je interesse/ passie?

Het gaat hierbij om de vraag wat je sterke interesses zijn, wat bij jou hartstocht oproept. Dit kan niet worden opgelegd, alleen worden blootgelegd.

3

Wat zijn jouw talenten?

Het gaat hierbij om de vraag waar je goed in bent of waar je de allerbeste in kunt worden. Het gaat hier om vaardigheden die aangeboren zijn.

4

Wat kun en wil je bijdragen?

Het gaat hierbij om de vraag waar de wereld behoefte aan heeft en hoe jij daarin kunt voorzien, zodat je een bijdrage levert. Waarmee kun jij de wereld verbeteren?

5

Waar kun je voor betaald worden?

Het gaat hierbij om de vraag waar je voor betaald kunt worden, hoe je een zo goed mogelijke inkomstenbron kunt creëren. Deze dimensie identificeert jouw economische motor.

6

Hoe combineer je jouw uitkomsten?

Na het invullen van de Waanzinnig Werk Formule zou het zonde zijn om de formule verkeerd in te zetten. De vraag draait hier om hoe je de uitkomsten juist combineert.

Handvatten voor resultaat
wat de VIP-Training jou nog meer geeft

1

Je krijgt competitieve voorsprong

Een niche is een plek waar je op een gemakkelijke manier tot voorspoed kan komen, al je talenten en drijfveren tot uiting kunt brengen en jij volledig tot je recht kan komen. Wanneer je jouw persoonlijke niche kent kun je een competitieve voorsprong bereiken. Dat is wat mensen die hun niche kennen ook echt in de praktijk ervaren. Na de training ken je exact jouw persoonlijke niche.

2

Je krijgt psychologische voorsprong

Je leert een belangrijk principe dat onze vooruitgang en geluk gewoonlijk belemmert. Zelfs nadat we succes hebben geboekt, is het op de een of andere manier vaak nog steeds niet genoeg. Na de training weet je hoe je van dat knagende gevoel af komt. Daarbij zul je de kracht van zelfrespect ontdekken, en tegelijkertijd zul je de kunst beheersen om destructieve kritiek af te weren.

3

Leer de sleutels die altijd werken om je doel te bereiken

Je leert wat het is, wat succesvolle mensen, ondanks hun angsten en twijfels, buitengewoon maakt. Je leert precies wat je moet doen om je doelen effectiever te bereiken. Je leert een principe die je professioneel, emotioneel en fysiek tot groot succes zal brengen.

4

Wapen je... ..voor elk sollicitatiegesprek of voor het opbouwen van een bloeiend bedrijf

Je leert de essentie van wie jij bent uit te drukken in een ijzersterk verhaal. Middels storytelling kom je tot jouw ultieme persoonlijke pitch waarmee je jouw invloed kunt versterken. Je zult iedereen moeiteloos kunnen meeslepen in jouw persoonlijke verhaal waardoor je overtuigender zult zijn dan ooit tevoren.

5

Ongekend hoge motivatie, on demand

Je leert te accepteren waar je nu staat in je leven, je uitdagingen te omarmen en je kiest de volgende stappen in het vervullen van jouw ultieme potentieel. Je leert hoe je jezelf met een knip in je vingers tot het uiterste kunt motiveren.

6

Maak een plan met concrete vervolgstappen

Je gaat niet naar huis zonder bepaald te hebben wat je volgende stappen gaan zijn om jezelf verder te ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past. Je leert de dominostenen kennen die leiden tot het bereiken van jouw doel.

“Christiaan is creatief in het onderzoeken van verschillende perspectieven..."

“De coachingsstijl van Christiaan kenmerkt zich door een positieve grondhouding. Zijn enthousiasme en respectvolle nieuwsgierigheid werken aanstekelijk. Ik voel mij daardoor uitgenodigd mij kwetsbaar op te stellen. Christiaan is creatief in het onderzoeken van verschillende perspectieven en durft daarin ook emotioneel steun te geven. Hij verbindt op een prettige, ontspannen manier."

“Hij is een echte motivator..."

“Hij is een echte motivator, iemand waaronder een team zich snel kan ontwikkelen. Christiaan is ook een leider, iemand met een visie en een duidelijke aanpak"

“Hierdoor heb ik de coaching van Christiaan als bijzonder prettig en waardevol ervaren."

“Christiaan staat positief en nuchter in het leven. Hij is enthousiast en heeft een mooie intrinsieke drive en passie voor het leven. Hij luistert met een open mind naar je en geeft eerlijke feedback. Deze eigenschappen maken hem een coach die prettig in de omgang is, humor heeft en ervoor zorgt dat je op meerdere manieren op je eigen situatie kan reflecteren. Hierdoor heb ik de coaching van Christiaan als bijzonder prettig en waardevol ervaren."

profile-pic
Peer Anink Trainer, coach, adviseur & bergwandelgids
profile-pic
Mohanned Al-Rubaiy Sales Manager OnePlus
profile-pic
Marilyn A-Kum Regional Manager & Member of the Board at VluchtelingenWerk Oost Nederland

En de investering?

Prijsonderzoek wijst uit dat deelnemers deze training 6000 euro waard vinden.

Maar ik besef dat ik met die prijs niet de mensen bereik die ik juist wil helpen.

Daarom heb ik de training anders geprijsd.


Dus een streep door die 6000 euro:


€ 6.000

Wat is dan wel de investering?


2.997,- euro excl. BTW

Deze wordt in 2 termijnen in rekening gebracht. Na je reservering word je gebeld voor een intakegesprek. Is deze VIP-Training je op het lijf geschreven? Dan ontvang je na dit gesprek een factuur aanbetaling ter hoogte van 30% van de investering. De overige 70% volgt bij aanvang van het programma.

Je bent volledig beschermd door de 100% Tevredenheid Garantie.

Krijg meer...

met de extra's

BONUS 1

Resultaat van 's werelds leidende karaktertest

Om beter inzicht te krijgen in jouw sterke karaktereigenschappen maken we gebruik van de beste test die er op dit gebied bestaat. Deze test is ontwikkeld onder leiding van Dr. Martin Seligman en Dr. Christopher Peterson. Dr. Martin Seligman wordt ook wel ‘de vader van Positieve Psychologie' genoemd. Hij is de auteur van de boeken ‘Authentic Happiness’ and ‘Flourish’. Dr. Christopher Peterson is onderscheiden wetenschapper aan de Universiteit van Michigan en auteur van ‘A Primer in Positive Psychology’. Deze test wordt beschouwd als een centraal hulpmiddel voor positieve psychologie en is in honderden onderzoekstudies gebruikt en door meer dan 5 miljoen mensen in meer dan 190 landen gedaan.

BONUS 2

Resultaat van 's werelds leidende talententest

Om beter inzicht te krijgen in jouw specifieke talenten, maken we gebruik van de bekendste en meest uitgebreide test die er op dit gebied bestaat. Ik heb het hier over de CliftonStrengths Strengthsfinder-test. Dit is de unieke assessment van Gallup die mensen helpt om hun unieke combinatie van sterkte punten te ontdekken. Al meer dan 20 miljoen mensen over de hele wereld hebben deze test gedaan.

BONUS 3

Gadget voor scherpte ook na de training

Vaak verdwijnt er een hoop kennis zodra een training afgelopen is. Maar niet bij de Waanzinnig Werk VIP-Training! Want je krijgt een gadget mee waarmee jij jezelf de rest van je leven scherp kunt houden. Zodra je het idee hebt dat je verzwakt, pak je deze tool erbij en ben je weer helemaal de oude!

“Christiaan is iemand die in zijn coaching mensen aanwakkert om alles uit het leven te halen."

“Christiaan is iemand die in zijn coaching mensen aanwakkert om alles uit het leven te halen. Zijn enthousiasme en 'live life to the fullest' mentaliteit zijn aanstekelijk en werken inspirerend. Dit, in combinatie met de tools en capaciteiten die hij heeft, maken hem een erg goede coach."

“Zo kwam ik tot verrassende ontdekkingen.”

“Tijdens de coachings sessies met Christiaan, wist hij mij telkens uit te dagen. Christiaan nam geen genoegen met het eerste antwoord, maar bleef prikkelen om het achterliggende aan te wakkeren. Zo kwam ik tot verrassende ontdekkingen. Het was inspirerend om met Christiaan te werken en te trainen."

“Hierdoor heb ik de coaching van Christiaan als bijzonder prettig en waardevol ervaren."

“Christiaan staat positief en nuchter in het leven. Hij is enthousiast en heeft een mooie intrinsieke drive en passie voor het leven. Hij luistert met een open mind naar je en geeft eerlijke feedback. Deze eigenschappen maken hem een coach die prettig in de omgang is, humor heeft en ervoor zorgt dat je op meerdere manieren op je eigen situatie kan reflecteren. Hierdoor heb ik de coaching van Christiaan als bijzonder prettig en waardevol ervaren."

profile-pic
Thomas Van Andel Company Transformation
profile-pic
Natasja Van Der Woude Future Proof Management Support
profile-pic
Marilyn A-Kum Regional Manager & Member of the Board at VluchtelingenWerk Oost Nederland

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Waanzinnig Werk VIP-Training bedoeld?

Waarom vindt deze training in Zuid-Spanje plaats?

Kan ik Nederlands blijven praten?

Hoeveel dagen duurt de training?

Wat is er inbegrepen in de prijs?

Door wie wordt de cursus gegeven?

Hoe groot is de groep?

Hoe fit moet ik zijn?

Wat moet ik meenemen?

100% Tevredenheid Garantie

Je bent volledig beschermd door de 100% Tevredenheid Garantie. Als je geen voordelen hebt behaald voor het eind van de training, laat het mij direct bij afloop van de training weten en je krijgt je investering terug (exclusief de gemaakte kosten).

long-arrow-down

De tijd vliegt voorbij. Voorkom dat je later spijt krijgt.

Loop niet langer achter op de mensen die wél hun leven vormgeven naar hoe zij werkelijk willen.

Je bent volledig beschermd door de 100% Tevredenheid Garantie.

Copyright 2019, MachtigLeven.nl, Christiaan Akkermans